Febrer 6, 2019

LIFE HACKS PER ALS ALIMENTS

IDEES PER A LA CUINA

En aquest apartat us oferirem i recomanarem idees pel menjar…

TALLAR PER PARTS IGUALS

Per tallar un pastís o qualsevol aliment tou en porcions iguals utilitza fil dental.

ESPRÉMER SUC DE LLIMONA

Les tenaces per servir les amanides poden utilitzar-se per esprémer el suc de les llimones.

TALLAR UNA CARBASSA

Per tallar una carbassa més fàcilment, colpeja el ganivet amb un mall.

EVITAR L'ALVOCAR NEGRE

Per evitar que un alvocat tallat al mig es posi de color negre, aboca sobre ell una mica de suc de llimona.

TANCAR UNA BOSSA DE PATATES

A l’hora de guardar les patates utilitza la part de dalt d’una ampolla.

  1. Talla la part superior d’una ampolla
  2. Introdueix la part sobrant de la borsa pel forat
  3. Embolica el tros d’ampolla amb el sobrant

Eliminar l'olor a all

Per eliminar l’olor a all de les teves mans, hauràs de fregar-les sobre acer inoxidable.

 

crear un embut

Si no disposes d’un embut, pots fer servir un sobre tallant un de les seves vores.

pelar gingebre

La manera més simple de pelar el gingebre és amb una cullera.

GUACAMOLE EN UN RECIPIENT D'AIGUA

Per evitar que el guacamole es posi de color marró, guarda’l en un recipient amb aigua.

 

CLOSCA PER RECOLLIR

Utilitza la meitat de la closca de l’ou que acabes de trencar per treure els petits trossos de closca que queden sobre ell.

obrir un pistaxo

Per obrir fàcilment un pistatxo utilitza la closca d’un altre pistatxo.