Març 8, 2019

LIFE HACKS ESCOLARS

PER SENTIR-TE MILLOR EN L'ESCOLA I ELS ESTUDIS

En aquest apartat trobareu una llista d’idees per facilitar-vos la vostra vida com a estudiants i fer-vos sentir millor i/o més còmodes.

ROBA DEL DIA SEGÜENT

Abans d’anar-te’n a dormir, pensa, més o menys, en la roba que voldràs dur el dia següent, així t’estalviaràs temps pels matins.

L'ESMORZAR DEL DIA SEGÜENT

Prepara’t l’esmorzar la nit anterior i deixa’l a la nevera, així, apart d’estalviar-te diners comprant a les botigues, el tens preparat i pel matí serà cosa d’agafar-lo al sortir.

5 MINUTS I DESCANS

Quan et posis a estudiar, de tant en tant descansa 5 minuts, ja que així li anirà molt millor al teu cervell a l’hora de captar la informació i entendre-la.

MÉS D'UNA ALARMA

A la nit anterior assegura’t d’haver-te posa’t més d’una alarma, així evites quedar-te dormit i arribar tard a l’escola/institut.

ROBA ARRUGADA?

Si al matí et lleves amb l’intenció de posar-te una samarreta en concret però està arrugada, el millor que podries fer és, amb un secador de cabell, transmet-li calor i les arrugues desapareixeran.

ROBA PUDENT

Si a la nit tens pensat posar-te un pantaló determinat al dia següent però te’n adones de que fa pudor, deixa’l en una bossa de plàstic dins la nevera i al dia següent ja no farà gens de pudor.

LLOCS AL DAVANT

A classe, sobretot si ets una persona que es desconcentra fàcilment, posa’t a davant.

MÈTODE D'ESTUDI

Ves provant diferent mètodes d’estudi fins que en un notis una millora. T’aconsellem que et quedis amb el que et vagi bé i no intentis provar d’altres, ja que potser alguns et van molt malament i baixes de nota.

ACTITUT I ESFORÇ

Intenta trobar la mínima possibilitat de guanyar punts extres, ja siguien participant a classe, esforçan-te, preguntan dubtes… Així els hi donaràs una molt bona impressió als professors, i ells a l’hora de posar les notes això ho tindran en compte.

NO A L'ÚLTIMA HORA

No deixis la feina a última hora, és a dir, deures, estudiar… ja que el teu cervell no serà capaç d’emmagatzemar tanta informació en molt poc temps. 

Una recomanació és que, si et posen deures els facis aquell mateix dia, d’aquesta manera te’ls treuràs de sobra, no t’hauràs d’estresar el dia abans i ja no t’hauràs de preocupar per ells.