Febrer 5, 2019

Fòrum

Forum breadcrumbs - You are here:Foro
Cal iniciar sessió per poder crear entrades i temes.

Foro

CasaDarrera entrada
S'HA D'APROFITAR MOLT L'ESPAISense dubte en les cases, sobretot les petites, apostar per una gestió intel·ligent és més que una opció, és una necessitat. Per a vosaltres, què és el més necessari a l'hora de canviar de casa?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
EscolarsDarrera entrada
ELS ALUMNES JA NO PODEN MÉSÚltimament en molts llocs del món, han hagut molts alumnes queixant-se de la sobreexplotació de deures, exàmens... però els professors pensen que ho fan perquè els seus alumnes tinguin un futur brillant. Què n'opineu d'això?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
MenjarDarrera entrada
APRIMAR-SEMolta gent es pensa que deixant de menjar es pot perdre pes, i estan en lo cert, però al mateix temps tortura molt el seu cos, ja que necessita proteïnes... Què opineu d'això?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
TecnologiaDarrera entrada
LA TECNOLOGIA ACABARÀ GUANYANT EL SEU SOUÚltimament hi han moltes màquines, és a dir, ocupen la feina que haurien de fer els humans els quals han estat substituits per la tecnologia. Vosaltres penseu que la tecnologia és bona o dolenta?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
ViatgesDarrera entrada
ES NECESSITA TEMPS PER PREPARAR-SE PER ANAR-SE'N DE VIATGELa gent que pensa anarse'n de viatge a qualsevol lloc ho hauria de tenir planejat i rumiat un bon temps abans. Per quan el moment, la situació no estigui descontrolada. Vosaltres soleu planejar temps abans o anar-ho fent sobre la marxa?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
Vida quotidianaDarrera entrada
LA IGUALTAT AL MÓNNo tots els països viuen amb els mateixos drets, i això no hauria de ser així ja que tots som humans i tots hauriem de tenir les mateixes condicions de vida. Què farieu per evitar això? Creieu que nosaltres podem fer algo?0 temes · 0 entradesEncara no hi ha temes!
Encara no hi ha temes!
Estadístiques
0
Temes
0
Entrades
0
Vistes
1
Usuaris
1
En línia
Membres més recents: curiososlifehacks · En línia ara: 1 Guest